Cvikla a jej účinky na zdravie

/
Radi by sme vám bližšie predstavili túto koreňovú zeleninu…

O celozrnnej múke.

/
Celozrnná múka Celozrnná múka obsahuje všetky tri zložky…

Hnedé proso mleté

/
Hnedé proso Hnedé proso je jedinečný zdroj kyseliny kremičitej…

Kakao

/
Proces alkalizácie znamená namáčanie kakaových bôbov, resp. Kakaového prášku do uhličitanu draselného, čím sa znižuje prirodzená kyslosť kakaa.

Káva

/
Instatná kava, ktorú u nás dostanete kúpiť je vyrobená metódou sušením „vymrazovaním“. V čom spočíva táto metóda?

Pohánka

/
Pohánka bola celé desaťročia podceňovaná, pritom nám prináša z pôdy zvlášť cennú biolátku - rutín (vitamín P). Pri krvných podliatinách praskajú drobné cievky. Pomoc rutínu spočíva v tom, že poškodené steny ciev a tkanív utesní.